Praktische Info

Waar en wanneer trainen we?

Op woensdag trainen we tussen 18.30u en 21u.
Dit verloopt in 3 shiften:

  • Groepen Rookies, Bandits, Bangels & Wild Cats trainen tussen 18:30 en 19:20
  • Groepen Rebels, Jumpers & Mama Mia's tussen 19:20 en 20:10
  • Groepen Thundercats & Groten trainen van 20:10 tot 21:00 

De zondagtrainingen verlopen tussen 09:30 en 14:00 volgens aankondiging via de website - klik hier voor je volgende training.
Op zondagen worden balletten aangeleerd en/of is er technische training per groep.

Adres : Sportcentrum Peerdsbos, Bredabaan 31, 2930 Brasschaat


Afwezigheid tijdens trainingen?

Indien je niet kan komen, verwittig je Gwen (Noens) op telefoonnummer 0468/26.55.50
Heb je een vakantie gepland? Stuur dan even een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We rekenen wel op een regelmatige aanwezigheid. Meer informatie hierover vind je in onze 85 vragen.


Het lidgeld

Het jaarlijks lidgeld bedraagt 175Eur (160Eur lidgeld + 15Eur verzekering). Wij vragen het lidgeld in één keer te voldoen voor het einde van september. Dat kan cash of via overschrijving op het rekeningnummer BE91 7380 2305 2676 met vermelding van de naam van het schaatsend lid. De inschrijving kan slechts gebeuren als het geld op onze rekening staat, dus hou rekening met een mogelijke vertraging bij het overschrijven. 

TIP: Vanaf dit jaar kan je betalen via Payconic. 
Betalen met bankkaart kan niet.


De verzekering

Voor 15 euro ben je een volledig jaar verzekerd voor gebeurlijke ongevallen tijdens de trainingen. Precieze informatie over de polis vind je in de 85 vragen.


"Help, ik heb geen rolschaatsen"

Kom je eens proberen en heb je nog geen rolschaatsen, dan hebben we een aantal testparen te beschikking. Die kan je gratis gebruiken tijdens de proeflessen.

Wie nieuwe (of 2e-hands) schaatsen nodig heeft of schaatsen wil verkopen, kan terecht bij Anita (Van Mierlo) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hebben een kleine stock aan reserve-onderdelen (rollagers, wielen, stoppers...) voor depannage. Wil je zelf onderdelen bestellen dan kan je je bestelling eveneens doorgeven aan Anita via bovenstaande adres. 


Vrijwilligers

RSB kan rekenen op een heleboel vrijwilligers. Mensen die belangeloos de handen uit de mouwen steken om onze schaatsers te laten schitteren tijdens het jaarlijkse gala. Er is heel wat werk om de kostuums, decor en attributen op tijd klaar te krijgen. Voel je jezelf geroepen om dit team te vervoegen, laat het dan even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een RSB bestuurs- of teamlid aan.


Nog vragen?

Bij inschrijving krijg je naast het clubreglement ook een boekje met veelgestelde vragen (de zgn. 85 vragen) - klik hier voor de digitale versie.
Heb je alsnog een speciale vraag of moet je iets melden, aarzel dan niet om rechtstreeks contact op te nemen. Dat kan op volgende manieren:

  • via email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (bij voorkeur)
  • telefonisch bij Inge Verhas (voorzitter) op 0484/842630
  • mondeling bij eender welk RSB bestuurslid of teamlid

Erelid 

RSB krijgt slechts beperkte subsidies en is voor het merendeel afhankelijk van eigen verworven middelen (zoals lidgeld en sponsoring).  Wil jij onze club wil steunen? Dat kan middels een bijdrage te doen op volgend rekeningnummer:

BE91 7380 2305 2676 - KREDBEBB RollerSchool Brasschaat vzw, Schriek 347, 2180 Ekeren

  • Erelid 125 euro