RSB meets K3 ! (13/05/18)

Dat K3 en hun 'ballet' niet zomaar hebben leren schaatsen wisten jullie natuurlijk al. Maar wat was het fijn om op uitnodiging van Studio 100 met onze club naar de K3-show te gaan kijken! Met ruim 100 waren we aanwezig! Op die manier hebben we allemaal live kunnen zien hoe goed ze ondertussen het rolschaatsen onder de knie hebben.

Het moment dat Marthe, Hanne & Klaasje met hun rolschaatsen op het podium kwamen ging het dak er bijna af. Toen wisten ze het zeker: RSB is in the house!! De positieve vibes die we richting podium stuurden werden enthousiast onthaald. Er werd nieuwsgierig in de zaal getuurd en al snel hadden ze ons gevonden! Hebben jullie Marthe niet zien waaien naar ons?

Als kers op de taart mochten we met z’n allen op het podium voor een foto met K3 in ons midden. Wat een ervaring! Door de gangen van de Lotto-arena gingen we naar het podium. Daar werden we via de backstage naar het podium begeleid. Wauw … wat ziet de zaal er indrukwekkend uit vanop dit podium! En naast de super toffe ervaring hebben we alvast een knaller van een foto als herinnering!

Dikke knuf van alle RSB’ers aan Klaasje, Marthe en Hanne en hun ballet-dansers/danseressen. Jullie hebben dat TOP gedaan!