• Home
  • Nieuws
  • Shine ... het begint te korten ! (24/02/2018)

Shine ... het begint te korten ! (24/02/2018)

Nog exact 70 dagen en het is zover : de première van Shine !! Of om het in weken te zeggen : binnen 10 weken is het showtime !!

De laatse choreo's worden nu aangeleerd en afgelopen woensdag hebben we voor het eerst Deel 1 in volgorde geschaatst. Komende woensdag is het de beurt aan Deel 2. Altijd spannend want kloppen de overgangen ? Klopt het oprijden van het volgende ballet met het afrijden met het voorgaande ? Moeten we nog ergens iets aanpassen ?

Er is nog iets dat begint te korten : de start van de ticketverkoop. Ook dat is nog maar 7 dagen ... of beter gezegd : 1 week. En ook dit jaar willen we natuurlijk graag voor 2 uitverkochte zalen schaatsen. Want niets is zo fijn voor onze schaatsers en talloze vrijwilligers dan het applaus van een enthousiast publiek in ontvangst te mogen nemen. Ze werken er tenslotte een jaar lang erg hard voor !

En om jullie te helpen om je trouwe fans warm te maken voor 'Shine' heeft Cre8ing ook dit jaar weer een teaser gemaakt op basis van beeldmateriaal van de voorbije jaren. Deel dus maar naar hartelust onder jullie familie & vrienden zodat ze alvast opgewarmd zijn voor Shine binnenkort.