RSB meets K3 ! (13/05/18)

Dat K3 en hun 'ballet' niet zomaar hebben leren schaatsen wisten jullie natuurlijk al. Maar wat was het fijn om op uitnodiging van Studio 100 met onze club naar de K3-show te gaan kijken! Met ruim 100 waren we aanwezig! Op die manier hebben we allemaal live kunnen zien hoe goed ze ondertussen het rolschaatsen onder de knie hebben.

Het moment dat Marthe, Hanne & Klaasje met hun rolschaatsen op het podium kwamen ging het dak er bijna af. Toen wisten ze het zeker: RSB is in the house!! De positieve vibes die we richting podium stuurden werden enthousiast onthaald. Er werd nieuwsgierig in de zaal getuurd en al snel hadden ze ons gevonden! Hebben jullie Marthe niet zien waaien naar ons?

Als kers op de taart mochten we met z’n allen op het podium voor een foto met K3 in ons midden. Wat een ervaring! Door de gangen van de Lotto-arena gingen we naar het podium. Daar werden we via de backstage naar het podium begeleid. Wauw … wat ziet de zaal er indrukwekkend uit vanop dit podium! En naast de super toffe ervaring hebben we alvast een knaller van een foto als herinnering!

Dikke knuf van alle RSB’ers aan Klaasje, Marthe en Hanne en hun ballet-dansers/danseressen. Jullie hebben dat TOP gedaan!

Rolschaatsen is compleet Whoppa ! (18/03/18)

K3 Whoppa

Je hebt het ongetwijfeld al gemerkt op televisie, de radio of youtube: rolschaatsen is terug compleet hip !

Vorige zomer werkte RSB mee aan de Soy Luna promo tour. Maar ook dit jaar loopt het met de nieuwste zomerhit van K3 op wieltjes!! En dat mag je best letterlijk nemen... In hun nieuwste zomersingle, Whoppa, zetten de meisjes van K3 hun beste schaatsje voor. Maar ook in hun nieuwste tournee lopen er enkele nummers op wieltjes. En dat is nog niet alles, dus hou ze zeker de komende maanden mee in de gaten.

Maar hoe hebben de K3-tjes en hun 'ballet' leren schaatsen? In welke 'RollerSchool' zouden ze dit in het grootste geheim hebben geleerd? Want ja: jullie weten natuurlijk allemaal dat rolschaatsen echt niet eenvoudig is ... Kunnen jullie het al raden?? Natuurlijk zijn onze leidsters hier volledig voor gegaan!

PS: kijk ook even goed naar de schaatsen op de foto en denk de regenboog even weg... Komen deze jullie niet erg bekend voor? Natuurlijk want de meeste van onze schaatsers hebben exact dezelfde schaatsen!

K3: Gwen, An, Anja, Inge - ballet: Yentl, Britt, Els, Jade, Larisa, Nina

RSB officiële opener van Dorpsdag Brasschaat (03/09/2017)

RSB Dorpsdag Brasschaat

Ondertussen is RSB een vaste waarde geworden op de jaarlijkse Dorpsdag in Brasschaat.  Ook dit jaar - op zondag 3 september - kan je ons naar goede gewoonte terugvinden ter hoogte van Bloemen De Goede, aan de kerk.  Kom gezellig iets drinken op ons terras en kom meer te weten over het nieuwe thema. 

Goed om weten : RSB is dit jaar gevraagd om de Dorpsdag officieel te openen.  Volg ons dus al vanaf 12.30u over de Bredabaan met meerdere demo's (start aan het Gemeentehuis). 

Tot dan ! 

 

RSB opende officiëel de Dorpsdag (3/09/2017)

RSB werd dit jaar gevraagd om de Dorpsdag officiëel te openen en om over de Bredabaan enkele optredens te voorzien die kaderden in het thema van de Dorpsdag : "Was het nu 70, 80, 90 of 00? – 40 jaardorpsdag".

Veel van onze schaatsers gingen daar graag op in en oefenden deze zomer hun beste moves en schaatspasjes. Het was dan ook een plezier om hen over de Bredabaan te zien schaatsen, waarbij ze straalden zodat zelfs de zon er jaloers van werd !

Veel van onze schaatsers, ouders & sympathisanten waren natuurlijk ook reuze benieuwd naar het thema voor dit seizoen : "Shine". Want ja ... als al die kids zo stralen op de Dorpsdag moeten we hen dit seizoen natuurlijk nog meer laten schitteren. Want tenslotte ben jij bij ons de Ster !