RSB officiële opener van Dorpsdag Brasschaat (03/09/2017)

RSB Dorpsdag Brasschaat

Ondertussen is RSB een vaste waarde geworden op de jaarlijkse Dorpsdag in Brasschaat.  Ook dit jaar - op zondag 3 september - kan je ons naar goede gewoonte terugvinden ter hoogte van Bloemen De Goede, aan de kerk.  Kom gezellig iets drinken op ons terras en kom meer te weten over het nieuwe thema. 

Goed om weten : RSB is dit jaar gevraagd om de Dorpsdag officieel te openen.  Volg ons dus al vanaf 12.30u over de Bredabaan met meerdere demo's (start aan het Gemeentehuis). 

Tot dan ! 

 

RSB opende officiëel de Dorpsdag (3/09/2017)

RSB werd dit jaar gevraagd om de Dorpsdag officiëel te openen en om over de Bredabaan enkele optredens te voorzien die kaderden in het thema van de Dorpsdag : "Was het nu 70, 80, 90 of 00? – 40 jaardorpsdag".

Veel van onze schaatsers gingen daar graag op in en oefenden deze zomer hun beste moves en schaatspasjes. Het was dan ook een plezier om hen over de Bredabaan te zien schaatsen, waarbij ze straalden zodat zelfs de zon er jaloers van werd !

Veel van onze schaatsers, ouders & sympathisanten waren natuurlijk ook reuze benieuwd naar het thema voor dit seizoen : "Shine". Want ja ... als al die kids zo stralen op de Dorpsdag moeten we hen dit seizoen natuurlijk nog meer laten schitteren. Want tenslotte ben jij bij ons de Ster !

RSB wordt ... RSB !! (13/09/2017)

RSB bestaat 10 jaar ... en dat moet gevierd worden !! Na ons fantastisch jubileum gala "Draconya" blijven we dit feestjaar nog even in de verf zetten. En hoe kan je dat beter doen dan het historisch gegroeide logo aan te passen naar een logo dat veel beter aanleunt bij de "Mission Statement" van onze club ?

RSB doet leden boven zichzelf uitstijgen
RSB maakt het onmogelijke mogelijk
Het Gala beroert
Het Gala maakt van jou de ster

Dit houdt onder andere in dat we de komende weken ook de website gaan aanpassen naar het nieuwe logo en nieuwe kleuren. Allemaal erg spannend, vind je niet ?

Laat ons gerust weten wat je ervan vind via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer over onze "Mission Statement" vind je hier

Kom jij ook mee griezelen bij RSB ? (22/10/2017)

Als je goed luistert kan je ze al horen, de griezels van RSB. Want binnen enkele dagen is het tijd voor onze Halloweenparty. Durf jij onze griezelgrot betreden ? Waag je je liever aan enkele ongure hapjes ? Of ga je liever uit je dak op de vampierendans ? Het kan allemaal ... als je durft !